torsdag 18. oktober 2018

Julekort i blått

Jula nærmer seg med stormskritt, og jeg har etterhvert begynt å lage litt julekort. Ettersom fantasien er litt dårlig for tiden, og for å prøve å bli litt kreativ igjen, så har jeg funnet ut at jeg skal delta på scrappeutfordringer som legges ut på nettet. 


Dagens inspirasjon var å lage et kort utfra oppgaven "Blå jul", utfordringen fant jeg på facebookgruppa Scrapomania. Mulig at jeg kan delta med dette i andre utfordringer også, får sjekke det ut mer. 





Resultatet ble slik,med  hvitt papir hvor jeg har brukt kun har brukt distress ink i fargen faded jeans, enten distresset eller stemplet.

Trærne er laget med et stempel fra Tim Holtz, stemplet, klippet ut og limt på. Stjerne og rådyrene die cuttet og svertet med distress ink, stjernen ble i tillegg heat embosset med clear embossing pulver for å få litt skinn i den. Kommer dessverre ikke så godt fram på bildet.

Månen er laget ved å kutte ut en sirkel i papiret, det gjorde jeg før jeg distresset. La istedet glitter papir bak åpningen.

Fant blå kartong som matchet ink fargen, og som jeg brukte som base.

Samme kortet, men bilde tatt med blitzen på

Deltar på følgende utfordringer:

7 kommentarer:

  1. Det var skikkelig lekkert, og digget hvordan du har laget den blå "haloen" rundt månen din.
    Tusen takk for at du scrapper med oss i Nordsalten Hobbyklubb :-)

    SvarSlett
  2. For ett nydelig, magisk kort, ser absolutt ikke noe til manglende fantasi her!!! Rett og slett fantastisk! Tusen takk for at du deltar hos Scrap From Your Heart! Klem fra DT Anita!

    SvarSlett
  3. Nydelig og harmonisk julekort Fikk god gammeldags julestemning av det!Takk for at du deltar på utfordringen hos NSHK DT Ingunn

    SvarSlett
  4. Wow så fint kort! Nydelig effekt med distress ink! Elsker blått og hvitt sammen. :)
    Tusen takk for at du deltar i utfordringen hos Nordsalten Hobbyklubb!
    DT May-Runa🦋

    SvarSlett